η διοικητικη ομαδα

ανδρεασ πατερακησ

Πρόεδρος Ομίλου G4S Hellas & Regional MD Southeast Europe

Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός. Από το 1978 δραστηριοποιείται στον Κλάδο Συστημάτων και Υπηρεσιών Ασφαλείας. Είναι Πρόεδρος του Ομίλου G4S στην Ελλάδα από το 1988 και Πρόεδρος της G4S για την Νοτιοανατολική & Κεντρική Ευρώπη από το 2002.

Back to top
Panagiotis Kontoleon

Παναγιωτησ κοντολεων

Γενικός Δ/ντης G4S Secure Solutιons

Έχει σπουδάσει Management και Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA). Από το 1988 έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις στον τομέα συστημάτων & υπηρεσιών  ασφαλείας  στον  όμιλο G4S. Από το 2011 κατέχει την θέση του Γενικού Διευθυντή των εταιρειών G4S Secure Solutions S.A., G4S Aviation & Ports Secure Solutions S.A. και G4S Security Systems & Monitoring Services (Greece) SA.

Back to top

Γιαννησ λυμπεροπουλοσ

Γενικός Δ/ντης G4S Cash Solutions

O κ. Λυμπερόπουλος έχει πολυετή εμπειρία στο κλάδο Διαχείρισης & Διακίνησης Αξιών, διατελώντας Εμπορικός Διευθυντής επί σειρά ετών στην G4S σε αυτό το αντικείμενο.Έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Marketing στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, (πρώην ΑΣΟΕΕ), ενώ έχει εκτεταμένη πείρα σε θέσεις ευθύνης  διάφορων πολυεθνικών εταιριών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Από το 2011 κατέχει τη θέση του Γενικού Δ/ντή της εταιρίας G4S CASH SOLUTIONS S.A.
Back to top
Nikos Barbias

νικοσ μπαρμπιασ

Οικονομικός Διευθυντής  


Ο κ.Μπαρμπίας κατέχει Πτυχίο και Μεταπτυχιακό τίτλο στις Χρηματοοικονομικές και Τραπεζικές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Cardiff Business School της Ουαλίας. Εντάχθηκε στο στελεχιακό δυναμικό της G4S από το 2006, έχοντας σημαντική εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες και από το Μάιο του 2011, έχει αναλάβει καθήκοντα Οικονομικού Διευθυντή του Ομίλου.     
Back to top
Loukas Loukas

λουκασ λουκασ

Δ/ντης Ανθρώπινου Δυναμικού 


Ο κος Λουκάς κατέχει Πτυχίο στις Ανθρωπιστικές Επιστήμες και Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από το Bournemouth University της Αγγλίας, με ειδίκευση σε High Performance Best Practices. Έχει εργαστεί σε τμήματα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού μεγάλων ελληνικών εταιριών και βρίσκεται στη G4S από το 2009. Από τον Ιανουάριο του 2012, έχει αναλάβει τη θέση του Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Εταιριών G4S.
Back to top
Close
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Εάν κάνετε κλικ σε μια άλλη σελίδα χωρίς να αλλάξετε τις παρακάτω ρυθμίσεις, δίνετε την συγκατάθεσή σας για αυτό