Διήμερο Συνέδριο Αντιπροσώπων 2017 

  • 22 Dec 2017 11:10

Fran

Συνεδριο αντιπροσωπων τησ G4S Security Systems & Monitoring Services

Με  ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο συνέδριο του Δικτύου των Αντιπροσώπων μας  στις 24 & 25/11/2017 με τη συμμετοχή 45 Συνεργατών από όλη την Ελλάδα. 
Το Συνέδριο διοργανώθηκε από την G4S Security Systems & Monitoring Services  S.A. με σκοπό να μοιρασθεί με το Δίκτυό της τις τάσεις και την εξέλιξη της αγοράς σχετικά με τον χώρο των υπηρεσιών ασφαλείας, την ευρεία διάδοση των υπηρεσιών Digital και πώς το « Internet of Things» διαμορφώνει νέες καινοτόμες υπηρεσίες στον τομέα της ασφάλειας.
 
Ενημερώσαμε για την θέση και στρατηγική μας στην υπό διαμόρφωση αγορά παρουσιάζοντας τις νέες ολοκληρωμένες προτάσεις μας στα συστήματα και υπηρεσίες ασφαλείας. 
Παρουσιάστηκαν προηγμένες λύσεις  ασφαλείας, μέσω τεχνολογιών « Internet of Things», τόσο σε επίπεδο Β2Β όσο και σε επίπεδο Β2C, ενώ έγινε ειδική μνεία στην ολιστική προσέγγιση λύσεων τηλεματικής από την G4S Telematix S.A. για ανθρώπους και οχήματα, έτσι ώστε να καλυφθεί το σύνολο των αναγκών ενός πελάτη σε υπηρεσίες ασφάλειας.
 
Επιπλέον παρουσιάστηκε το ηλεκτρονικό portal των πελατών μας, μια εύχρηστη πλατφόρμα που δίνει την δυνατότητα στον πελάτη μας να ελέγχει και να διαχειρίζεται από απόσταση το σύστημα ασφαλείας του, καθώς και να έχει την πλήρη εικόνα των υπηρεσιών που απολαμβάνει.
 
Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν και για  το portal των αντιπροσώπων, μίας εύχρηστης ηλεκτρονικής πλατφόρμας που αναμένεται να διευκολύνει την διαδικασία της παραγγελιοληψίας και να μεγιστοποιήσει την παραγωγικότητά τους. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι συνεργάτες μας παρουσίασαν τις δικές τους «Επιτυχημένες Ιστορίες», αποτέλεσμα των άριστης και πολύχρονης συνεργασίας τους με την G4S. 
 
Το συνέδριο έκλεισε με 2 workshops: “iTOS –H νέα εποχή στις υπηρεσίες Ασφαλείας” και “ How to address local market opportunities” όπου οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στα αντικείμενα της 1ης ημέρας και να συζητήσουν εκτενέστερα για τις ανάγκες των τοπικών αγορών τους. 
 

Επικοινωνήστε μαζι μας

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

^