Η G4S ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΗΝ COSMOTE

• 10 Jul 2018 10:41

Στην G4S  Secure Solutions S.A. η ασφάλεια των κτιρίων της Cosmote για την Αττική.

Logo Cosmote

H G4S Secure Solutions S.A, από 1 Ιουνίου 2018, επέκτεινε τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες παρέχοντας υπηρεσίες φυλάξεων στην συντριπτική πλειοψηφία των κτιρίων της Cosmote, στην Αττική.

H συμφωνία των 2 κορυφαίων εταιρειών έγινε σε ένα κλίμα εξαιρετικής συνεργασίας και η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε σε πολύ λιγότερο χρονικό διάστημα από το αναμενόμενο!

Με κύριο γνώμονα την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας υψηλών προδιαγραφών και πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών, η G4S Secure Solution S.A συμφώνησε να παρέχει για τον Όμιλο Cosmote Υπηρεσίες Στατικών Φυλάξεων καθώς και Υπηρεσίες Περιπολίας (Patrol) και  Άμεσης Επέμβασης σε ΟΛΑ τα σημεία ενδιαφέροντος του ομίλου Cosmote για την Αττική.

Στο πλαίσια αυτής της συνεργασίας, η G4S Secure Solutions S.A θα εγκαταστήσει και παραμετροποιήσει,  σε όλη την έκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών ασφαλείας,  το σύστημα G4S login, μέχρι το τέλος Ιουλίου 2018.

Επικοινωνήστε μαζι μας

ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ