Skip to main content

Academy Newsletter

Το πρώτο τεύχος του G4S Academy Newsletter είναι γεγονός!





Academy Newsletter

Tα τελευταία χρόνια, οι αλλαγές στον κλάδο των υπηρεσιών ασφάλειας έχουν υπάρξει καταιγιστικές. Εφαρμογές όπως αλγόριθμοι που λειτουργούν προγνωστικά αναγνωρίζοντας τάσεις για πιθανότητες κινδύνου, συστήματα ψηφιακής όρασης που αναγνωρίζουν πρόσωπα και αντικείμενα, ευφυή συστήματα επικοινωνίας και διαχείρισης του προσωπικού ασφαλείας είναι η νέα καθημερινότητα. Η ραγδαία ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών Social, Mobile, Artificial Intelligence, Cloud Computing, ΙοΤ και τα θεαματικά αποτελέσματα από την σωστή εφαρμογή τους, σε συνδυασμό με το καθημερινά μεταβαλλόμενο περιβάλλον έχει δημιουργήσει ένα νέο οικοσύστημα γεμάτο προκλήσεις.

Με δεδομένο ότι ο χρόνος αφομοίωσης και εφαρμογής στα νέα δεδομένα είναι το κύριο κριτήριο της επιτυχίας, οι βέλτιστες πρακτικές και η εξειδικευμένη γνώση γίνονται απαραίτητα συστατικά για την ανάπτυξη των παγκόσμιων οργανισμών.
Το G4S Academy, δημιουργήθηκε απαντώντας ακριβώς σε αυτό. Αποτελεί μια πλατφόρμα ανταλλαγής, γνώσης και βέλτιστων πρακτικών, μεταξύ στελεχών, συνεργατών και προμηθευτών της G4S σε όλο τον κόσμο. Προφανώς, ενδιαφέρει και οποιονδήποτε άλλο φορέα που μεριμνά για την ασφάλεια της Ζωής και της Περιουσίας.

Διαβάστε το εδώ: https://heyzine.com/flip-book/a49637a044.html

^