Skip to main content

Νέο Cash Center στη Νάξο

Στις 24 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν στη Νάξο τα εγκαίνια του νέου, 19ου Cash Center στην Ελλάδα με σκοπό την ταχύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της στις Κυκλάδες.

h g4s εγκαινιασε το δεκατο ενατο Cash center στη ναξο 

Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός (θησαυροφυλάκια, κάμερες, μηχανές καταμέτρησης, οχήματα και συστήματα τηλεματικής) και η προηγμένη κατασκευαστική και λειτουργική δομή του υποκαταστήματος, συνιστούν ένα υπερσύγχρονο επιχειρησιακό κέντρο χρηματαποστολών. Πρόκειται για μία επένδυση που ξεπέρασε τις 300.000€  δημιουργώντας 20 νέες θέσεις εργασίας στο νησί με ιδιαίτερα ανταγωνιστικούς για την τοπική αγορά μισθούς.

Όπως τόνισε ο κ.Νίκος Μπαρμπίας, Managing Director G4S Greece, κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, παρουσία του Δημάρχου Νάξου κ. Δημήτρη Λιανού, εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης των ΜΜΕ και εταιρικών πελατών: «Η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας πανελλαδικά, η προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και οι τεχνολογικά  προηγμένες λύσεις ασφαλείας τίθενται στο επίκεντρο κάθε στρατηγικής απόφασης που λαμβάνουμε στη G4S».

Η δημιουργία του νέου Cash Center στη Νάξο εντάσσεται στο τριετές πρόγραμμα αναβάθμισης όλων των Cash Centers (στρατηγικό πλάνο συνολικής αξίας άνω των 4 εκ. ευρώ) που έχει χαράξει και υλοποιεί η G4S προκειμένου να υποστηρίξει την ανάπτυξή της.
^